Winterstalling, nieuwe eigenaren Marina Muiderzand en Shipshape  
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Marina Muiderzand
Thuishavens
 
heeft u de winterstalling al geregeld?
De herfst is begonnen en de winter komt er snel aan. Dat betekent dat onze mannen weer druk bezig zijn met het kranen en stallen van boten. Heeft u nog geen winterstalling gereserveerd? Via onderstaande button regelt u dit snel en eenvoudig. U kunt tot 29 november uw boot door ons uit het water laten halen en bent dan gegarandeerd van winterstalling met veel voordelen. Voor onderhoud van uw schip en reparaties aan uw zeilen kunt u terecht bij Shipshape en Quantum Sails. Het is ook verstandig tijdens de winterstalling enkele malen te kijken hoe uw boot erbij ligt. Vinden wij ook gezellig ;-) 
Reserveren
 
THUISHAVENS wordt ONDERDEEL van pORT aDHOC
De familie den Daas geeft het roer over aan Port-Adhoc, exploitant van jachthavens in Frankrijk. Marina Muiderzand, Jachthaven Naarden en Jachthaven Bruinisse maken vanaf 25 september j.l. deel uit van het  netwerk van Port Adhoc SAS.
Lees meer
 
nieuwe eigenaar Shipshape
Na ruim 20 jaar nemen Harry Verbeek  en zijn vrouw Wenda afscheid van 'hun' Shipshape. Zij dragen het stokje over aan Jozef en Malissa de Boer. Jozef heeft jarenlange ervaring in de jachtbouw. Binnenkort publiceren we een interview waarin we terugkijken met Harry en Wenda en Jozef  en Malissa uitgebreid aan u voorstellen. Houd onze social media en website in de gaten.
 
beleef winterlicht op pampus
Ook in de winter zijn er activiteiten op de jachthaven. Op 29 november vaart een schip van Navigo u naar Pampus voor Winterlicht, dé restaurant sensatie op het IJmeer. Beleef een verrassende avond op het unieke eiland Pampus, waarbij u geniet van mooie seizoensgerechten in zowel het historische fort als het knusse paviljoen. Loopt het water u al in de mond? Reserveer dan snel!
Reserveren
 
Thuishavens
Marina Muiderzand
Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
1361 AA Almere
www.marinamuiderzand.nl
+31(0)36-5369151
Onze Thuishavens
www.jachthavennaarden.nl
www.jachthavenbruinisse.nl

Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube