Lees hier meer over uw reacties en feedback
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Marina Muiderzand
Thuishavens
 
Bedankt voor alle positieve en constructieve feedback
Deze zomer heeft ruim 30% van de ligplaatshouders deelgenomen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Hartelijk dank voor alle positieve en constructieve feedback. Het is fijn om te zien dat uw betrokkenheid bij onze jachthaven groot is.
Wij doen ons best individuele en specifieke vragen en opmerkingen persoonlijk te beantwoorden. Echter is dit alleen mogelijk als u persoonlijke gegevens (Naam en E-mail) heeft achtergelaten. Uit de niet- anoniem ingevulde enquêtes is familie M. van Dort geloot als winnaar van het Diner voor 2 bij Restaurant HarborHouse
Via onderstaande button leest u meer over de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek. In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de onderwerpen waarover u de meeste opmerkingen en vragen heeft.
Wilt u een onderwerp, opmerking of vraag met ons bespreken? Stuur ons dan een  email, kom langs op het havenkantoor of doe mee aan de denktank op 11 december a.s.
Lees meer over resultaten
 
denktank bijeenkomst
Velen van u hebben aangegeven graag verder te praten over de resultaten en zijn bereid tijd vrij te maken om samen met ons te 'klankborden'. Dit stellen wij erg op prijs. De eerste bijeenkomst is op woensdag 11 december a.s. om 19.00 uur bij Regatta Center Muiderzand. U bent van harte welkom.
Aanmelden denktank
 
nieuwe bagagekarren
Binnen enkele weken worden onze nieuwe bagagekarren geleverd. We hebben gekozen voor een klassieker onder de bagagekarren. Deze zijn vervaardigd uit bioplastics en gemaakt van de resten van waterplanten. 
Lees meer
 
nieuwe indeling AFVAL
Uit de enquête blijkt dat velen van u nog moeten wennen aan de nieuwe indeling voor het afval op de jachthaven. Een aantal ligplaatshouders heeft behoefte aan de terugkeer van de containerbakken bij de steigers. Helaas is dat geen optie. De belangrijkste reden zijn misbruik en de toegenomen afvalkosten.
Lees meer
 
aanpak waterplanten
Uw grootste zorg en frustratie zijn de waterplanten. Ze zijn van grote invloed op uw vaarplezier en veiligheid. Als lid van de Stichting Maaien Waterplanten IJmeer Markermeer maken wij ons hard voor een structurele aanpak. 6 december a.s. is een werkconferentie waarbij alle stakeholders uit het IJsselmeergebied voor minimaal 5 jaar vastleggen wat er gaat gebeuren om ons mooie vaargebied aantrekkelijker te maken voor waterrecreatie.
Lees meer
 
wifi
Ook in deze enquête staan relatief veel opmerkingen over het wifinetwerk op de haven. Ondanks dat we het afgelopen jaar veel hebben geïnvesteerd in het netwerk op de Marina voldoet het nog niet aan de wensen van veel ligplaatshouders. Graag leggen wij  uit wat u zelf kunt doen om het signaal te verbeteren.
Lees meer
 
duin en de toekomst van muiderzand
Sinds in 2014 de eerste 4 huisjes in Duin werden gebouwd, is het gebied in hoog tempo ontwikkeld. U ziet het aantal hoge gebouwen toenemen maar ook de laagbouw woongebieden. Begin 2020 wordt het eerste grote kantoorgebouw voor Voiceworks geopend, in 2021 is de Duinhal klaar en een jaar later opent daar een supermarkt en vrijetijdswinkel haar deuren...
Lees meer
 
toezicht op de jachthaven
UIt de enquête blijk dat de meeste ligplaatshouders zich veilig voelen op de jachthaven. De veranderende omgeving van Muiderzand, de verblijfsrecreatie en 'vreemde bezoekers' geven u soms een gevoel van onveiligheid. We doen ons best om dit gevoel bij u weg te nemen. Als eerste door, net als in 2016, het aantal diefstallen en incidenten in de afgelopen jaren met u te delen...
Lees meer
 
Thuishavens
Marina Muiderzand
Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
1361 AA Almere
www.marinamuiderzand.nl
+31(0)36-5369151
Onze Thuishavens
www.jachthavennaarden.nl
www.jachthavenbruinisse.nl

Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube