Ontdek alle voordelen en reserveer uw ligplaats
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Marina Muiderzand
Thuishavens
 
voorbereidingen nieuwe seizoen in volle gang
Ondanks de stormachtige periode zijn we druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Steigers worden gereinigd, faciliteiten worden in gebruik genomen en boten gaan weer te water. Wij doen er alles aan het onze gasten komend seizoen naar de zin te maken. Heeft u voor komend seizoen al uw ligplaats of vaartocht bepaald? Wij bieden flexibele mogelijkheden: van een maandplaats tot een 'summerdeal' of een vaste ligplaats. Meer weten of vrijblijvend een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op. 
INFO AANVRAGEN
 
Voordelen ligplaatshouders
Onze vaste ligplaatshouder ontvangen vele voordelen. Gratis overnachten bij onze andere Thuishavens (Bruinisse en Naarden),12 cent korting op een liter brandstof en 10% korting bij restaurant HarborHouse. En dat is nog niet alles...
Bekijk voordelen
 
Passanten
Op zoek naar een luxe ligplaats voor een kortere periode?  Misschien is onze Summerdeal iets voor u. Drie maanden aaneengesloten gebruik maken van een ligplaats met alle voordelen van een vaste ligplaatshouder. Liever een aantal korte periodes per jaar in onze haven liggen? Maak dan gebruik van onze maandstrippenkaart. U kunt deze 30 dagen gedurende het hele jaar in delen gebruiken.
LEES MEER
 
Evenementen
Ook dit jaar worden er weer veel evenementen en activiteiten op de haven en in de omgeving georganiseerd. Enkele voorbeelden zijn: Sail Amsterdam, de 10e editie van de Almere Regatta en strandfestival Zand. Bekijk onze agenda voor een compleet overzicht.
Agenda
 
Ontdek de omgeving
Met de fiets! Tijdens onze openingstijden kunt u fietsen lenen op het havenkantoor. Ontdek de prachtige natuurgebieden rondom Almere: de Oostvaardersplassen, de Lepelaarsplassen en Pampushout. Liever de stad in? Met het OV bent u binnen korte tijd in Amsterdam. Op het havenkantoor kunt u Amsterdam & Region Travel Tickets kopen. Hiermee kunt u onbeperkt reizen met bus, tram, trein en metro door Amsterdam en regio.
Lees meer
 
SFeervideo marina muiderzand
Bent u vergeten hoe onze jachthaven eruitziet? Bekijk dan deze sfeervideo en kom alvast in de stemming.
 
Thuishavens
Marina Muiderzand
Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
1361 AA Almere
www.marinamuiderzand.nl
+31(0)36-5369151
Onze Thuishavens
www.jachthavennaarden.nl
www.jachthavenbruinisse.nl

Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube