Nieuwsbrief april 2018 online lezen  |  afmelden
Jachthaven Naarden
Thuishavens
 
bijzonder overnachten op onze haven
Op onze haven zijn er ontzettend veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van uw vrije tijd. Een van de mogelijkheden is overnachten op de haven. Dit kan in uw eigen boot maar wij bieden ook accommodaties aan. Wist u bijvoorbeeld dat in Jachthaven Naarden de Zwerver ligt? Dit is het oudste woon- en atelierschip van Nederland én het is mogelijk om hierin te overnachten. Ook zijn er havenlodges, trekkershutten en bent u welkom met een tent. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere accommodaties.  
MEER BIJZONDER OVERNACHTEN
 
even voorstellen... 

Sinds 2 maanden hebben wij een nieuwe collega. Marieke Janssen is onze nieuwe receptioniste op het havenkantoor en wij stellen haar graag aan u voor. 

Lees meer
 
apr
21
Thuishaven koffie ochtend
Op zaterdag 21 april organiseren wij een ‘Thuishaven koffie ochtend’ in het clubhuis van de roei- en zeilvereniging. Tijdens deze ochtend kunt u onder het genot van een kop koffie kennis maken met de haven én met andere ligplaatshouders. Wij staan voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.
Meer informatie
 
wegwerkzaamheden
De aankomende periode staan er weer een aantal wegwerkzaamheden op de planning. Zo is van 20 tot 23 april de A6 tussen knooppunt Gooimeer en knooppunt Almere afgesloten. Het verkeer wordt hierdoor omgeleid. Bent u voornemens om naar de haven te komen? Vergeet dan niet om even de verkeersinformatie te bekijken bij van A naar Beter.
Lees meer
 
Thuishavens
Jachthaven Naarden
Onderwal 4
1411 LV Naarden
www.jachthavennaarden.nl
+31(0)35-6956050
Onze Thuishavens
www.marinamuiderzand.nl
www.jachthavenbruinisse.nl
www.doradobeach.nl
Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube