Nieuwsbrief Maart online lezen  |  afmelden
Jachthaven Naarden
Thuishavens
 
afscheidsinterview mevrouw Koen
Na 31,5 jaar neemt Mevrouw Koen, Gerrie voor intimi, op 30 maart afscheid bij Jachthaven Naarden. Zij gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Tijd voor een korte terugblik op deze lange periode op ons Havenpark. 
LEES INTERVIEW
 
Frostbite cup
Wie deze winter een rondje over onze jachthaven liep, heeft ze vast zien liggen: de J80’s. Deze boten zijn eigendom van de deelnemers aan de Frostbite Cup. Niet alleen leden van Roei- en Zeilvereniging Naarden strijden om deze Cup. Deelnemers komen uit heel Nederland en zelfs uit België. Volgend weekend zijn de finales op de jachthaven.
Lees meer
 
Tips bij te water laten
Het nieuwe seizoen is in aantocht en de kraanperiode gaat volgende week van start. Dit betekent dat wij de boten weer te water gaan laten. Om goed aan het seizoen te beginnen hebben wij samen met Jachtservice Gooimeer wat tips voor u samengesteld. Moeten er nog wat klusjes aan de boot worden verricht? Jachtservice Gooimeer staat voor u klaar om de klusjes te klaren. 
Lees tips
 
Word ambassadeur
Zoeken uw vrienden, familie of kennissen nog een ligplaats? Beveel ons dan aan en maak hen enthousiast ligplaatshouder op Jachthaven Naarden te worden. Zo deelt u niet alleen vaarplezier, maar ontvangt u ook nog eens een cadeaucheque tot wel 250 euro! Vrij te besteden bij alle bedrijven op de haven. Of als korting op uw ligplaats.
Lees meer
 
Thuishavens
Jachthaven Naarden
Onderwal 4
1411 LV Naarden
www.jachthavennaarden.nl
+31(0)35-6956050
Onze Thuishavens
www.marinamuiderzand.nl
www.jachthavenbruinisse.nl
www.doradobeach.nl
Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube