Nieuwsbrief juli online lezen  |  afmelden
Jachthaven Naarden
Thuishavens
 
watersport doe dag 
Op zaterdag 21 juli is de Watersport doe dag. Op deze dag kunnen kinderen op een leuke en ontspannen manier kennismaken met de watersport. Zij kunnen onder andere meevaren met de rib van de reddingsbrigade, op een tobbebaan, kanoën, suppen én nog veel meer. Deze sportieve dag is voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Deelname is €12,50 per persoon. De kinderen krijgen consumptiemunten om drinken, een ijsje en friet of poffertjes te halen. Kortom, het belooft een leuke gezellige dag te worden!
MEER INFORMATIE
 
Even voorstellen, onze nieuwe collega Carmen
Sinds eind mei dit jaar heeft Carmen Martinez ons team versterkt als receptionist op het havenkantoor. Misschien heeft u inmiddels al kennisgemaakt maar wij stellen haar graag nog even voor.
Lees meer
 
    Dock franse, breakfast en snack foodtruck 
De afgelopen weken is er achter de schermen keihard gewerkt aan een nieuwe ontbijt- en snack foodtruck. Deze foodtruck gaat de welbekende rode snackwagen vervangen. Wij vertellen u graag meer over het nieuwe aanbod van deze breakfast en snack foodtruck.
Lees meer
 
voordelen voor ligplaatshouders
Wij bieden onze ligplaatshouders graag extra voordelen om optimaal van het verblijf op de haven te kunnen genieten. Wist u bijvoorbeeld dat u op vertoon van uw thuishavenkaart 10% korting krijgt bij restaurant Porterhouse? Wij hebben alle voordelen even op een rijtje gezet voor u.
Bekijk alle voordelen
 
Thuishavens
Jachthaven Naarden
Onderwal 4
1411 LV Naarden
www.jachthavennaarden.nl
+31(0)35-6956050
Onze Thuishavens
www.marinamuiderzand.nl
www.jachthavenbruinisse.nl
www.doradobeach.nl
Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube