Alle mogelijkheden op een rij online lezen  |  afmelden
Jachthaven Naarden
Thuishavens
 
Winterstalling
Wij kunnen ons voorstellen dat u met dit heerlijke weer nog niet denkt aan de winterstalling. Toch zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen. In deze nieuwsbrief vertellen we u graag welke mogelijkheden er zijn op onze haven. Wilt u verzekerd zijn van de door u gewenste winterstalling? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Inschrijven kan door de huurovereenkomst ingevuld retour te sturen naar info@jachthavennaarden.nl . 
BEKIJK TARIEVEN
 
Op de wal

Boten op de wal worden op de geasfalteerde parkeerterreinen naast het havenkantoor gestald. De boten worden zodanig neergezet dat u genoeg ruimte heeft om schilder- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Ook is er overal elektra aanwezig. U kunt hier tussen 8.30 en 17.00 uur  gebruik van maken. 

AANMELDEN
 
boothuis
Als u een ijsvrij plekje in het water zoekt is het boothuis een goede optie. De de-icers zorgen ervoor dat er geen ijsvorming ontstaat. Vanzelfsprekend heeft uw boot op deze overdekte plek geen last van eventuele neerslag. Ligplaatsen in het boothuis zijn beschikbaar van 1 november tot 15 maart.
AANMELDEN
 
in het water
U kunt uw boot het hele jaar door in het water laten liggen. Perfect als u tijdens de winter blijft varen. Wilt u een andere box voor uw boot tijdens de winterperiode? Dit is mogelijk. U kunt dit aangeven op het havenkantoor zodat er samen gekeken kan worden naar de mogelijkheden.
AANMELDEN
 
verwarmde- en werkloods
Een voordeel van de verwarmde loods is dat uw boot niet winterklaar gemaakt hoeft te worden. De temperatuur komt in deze loods niet onder het vriespunt en is alleen geschikt voor stalling. Werkzaamheden zijn dus niet toegestaan. In de onverwarmde werkloods mogen werkzaamheden zoals schilderen en ander klein onderhoud uitgevoerd worden. Schuren is toegestaan met stofafzuiging. Bij het toewijzen van een plaats in zowel de onverwarmde als de verwarmde loods krijgen de gasten die vorige winter een plaats hebben gereserveerd voorrang. Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar in de verwarmde loods.
AANMELDEN
 
jachtservice gooimeer
Het is belangrijk om uw boot en motor goed winterklaar te maken zodat deze de koude temperaturen goed doorstaan. Jachtservice Gooimeer is specialist in het winterklaar maken van uw boot. Zij staan voor u klaar om uw boot helemaal gereed te maken voor de winterperiode. Ook voor andere werkzaamheden aan uw boot kunt u terecht bij Jachtservice Gooimeer. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Via het opdrachtformulier maakt u een afspraak voor het winterklaar maken van uw boot. 
OPDRACHTFORMULIER
 
extra informatie 
Wanneer de boot op een bok komt te staan is bij alle vormen van winterstalling het in- en uitkranen, schoonspuiten, huur van de bok en transport over het terrein inbegrepen in het tarief.
Boten kunnen ook op eigen trailer in de winterstalling. De boot kan dan via de helling uit het water worden gehaald. Wilt u de boot met de kraan op de trailer laten zetten en/of afgespoten hebben? Geen probleem. De havenmeesters staan in de kraanperiode van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Wij kranen tot maximaal 16 ton. Is uw boot zwaarder? Neem dan contact op met de collega's op het havenkantoor voor een alternatieve oplossing bij onze zusterhaven Marina Muiderzand.

Masten kunnen worden gestald in een mastenberging. Houten masten kunnen in de loods worden opgeslagen en alle andere masten komen in de semi-overdekte stalling. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de mast op de boot te laten.
MEER INFORMATIE
 
Thuishavens
Jachthaven Naarden
Onderwal 4
1411 LV Naarden
www.jachthavennaarden.nl
+31(0)35-6956050
Onze Thuishavens
www.marinamuiderzand.nl
www.jachthavenbruinisse.nl
www.doradobeach.nl
Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube